ua en ru

На суд над ГРУшниками приїдуть кадрові військові РФ

На суд над ГРУшниками приїдуть кадрові військові РФ Фото: на суд над ГРУшниками Єрофеєвим та Александровим приїдуть кадрові військові РФ

Засідання перенесли на 14 квітня

У четвер, 14 квітня 2016 року, на суд над офіцерами Головного розвідувального управління Генштабу РФ Олександром Александровим і Євгеном Єрофеєвим приїдуть двоє кадрових російських військових із Ростовської області - підполковник Чепрасов та полковник Литвиненко. Як повідомила адвокат одного із ГРУшників Оксана Соколовська, вони вже отримали згоду свого керівництва на приїзд до Києва, передає ТСН.

Захист ГРУшників каже, що росіяни не були присутніми особисто під час бою, але вони вели журнал щодо ходу бою, у який записували отримувані ними оперативні дані.


Відзначається, що сьогодні суд хотів перейти до заслуховування свідчень самих військових - Александрова та Єрофєєва, але вони відмовились свідчити до тих пір, поки не заслухають кадрових російських військових. Засідання перенесли на 15:00 14 квітня.

Нагадаємо, поліція Києва порушила справу за фактом підпалу офісу Голосіївського райсуду Судді Миколи Дідика, який розглядає справу офіцерів ГРУ Росії Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова.