ua en ru

Суд над Єфремовим: екс-депутат Луганської облради розповів про події 2014 року

Суд над Єфремовим: екс-депутат Луганської облради розповів про події 2014 року Фото: суд над Олександром Єфремовим (www.facebook.com/LarysaSargan)

Допит відбувався в режимі відеоконференції із СІЗО

У Старобільському районному суді Луганської області у четвер, 1 березня 2018 року, в ході судового засідання у справі колишнього голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, допитано депутата Луганської обласної ради. Про це повідомила речник генпрокурора України Лариса Сарган у Facebook.

"Допитано свідка сторони обвинувачення - депутата Луганської обласної ради VI скликання Олександра Антіпова щодо подій в Луганській області весною 2014 року. Допит відбувався в режимі відеоконференції із СІЗО", - повідомила Сарган.

Вона також зазначила, що судові засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням Олександра Єфремова відбуваються у щоденному режимі. Раніше, 26 лютого, було допитано свідка сторони обвинувачення - народного депутата України VII скликання Валерія Мошенського.

Інший свідок сторони обвинувачення в ході допиту надав інформацію щодо засідання сесій Луганської обласної ради протягом лютого-березня 2014 року.

У п'ятницю, 2 березня, заплановане чергове засідання, у ході якого відбудеться допит свідка обвинувачення.

Нагадаємо, у ході судового засідання 24 січня 2018 року по справі Єфремова було допитано двох свідків сторони обвинувачення, які у 2014 році працювали в органах внутрішніх справ України.

Раніше Старобільський районний суд Луганської області продовжив запобіжний захід колишньому голові парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову, у вигляді утримання під вартою до 12 березня.