ua en ru

Суд над Єфремовим: прокурори допитали двох свідків

Суд над Єфремовим: прокурори допитали двох свідків Фото: Олександр Єфремов (РБК-Україна)

Допитано двох свідків сторони обвинувачення

У середу, 24 січня, відбулося чергове засідання в Старобільському районному суді Луганської області у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього голови фракції Партії Регіонів Олександра Єфремова. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"У ході судового засідання допитано двох свідків сторони обвинувачення, які у 2014 році працювали в органах внутрішніх справ України", - йдеться у повідомленні.

Допит свідків відбувся у рамках кримінального провадження за обвинуваченням Єфремова у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст.110 (посягання на територіальну цілісність), ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи), ч. 3 ст. 279 (організатор вчинення злочину), ст. 341(захоплення держбудівель), ч. 5 ст. 27 (пособництво у злочині) КК України.

"Судовий розгляд у кримінальному провадженні триває, наступне засідання відбудеться 25 січня о 10:00, під час якого заплановано допит свідків сторони обвинувачення", - повідомили у Генпрокуратурі.

Нагадаємо, 11 січня 2018 року суд продовжив запобіжний захід колишньому голові парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову, у вигляді утримання під вартою до 12 березня.