ua en ru

Суд по справі Ситника перенесли на 6 грудня

Суд по справі Ситника перенесли на 6 грудня Фото: Артем Ситник (РБК-Україна)

Суддя Солом'янського суду Криворот повідомила, що Ситник сьогодні на заходах у посольстві США

Засідання суду по розгляду адміністративного позову Національного агентства з питань запобігання корупції ((НАЗК) щодо директора Національного бюро антикорупційних розслідувань (НАБУ) Артема Ситника сьогодні, 28 листопада 2017 року не відбувся. Про це повідомляє "Радіо Свобода" у Twitter.

"Адміністративний позов НАЗК проти Ситника, НАБУ, перенесли на 6 грудня 10.00. Суддя Солом'янського суду Криворот повідомила, що Ситник сьогодні на заходах у посольстві США, він не зможе", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 листопада 2017 року НАЗК направило до суду протокол про адміністративне правопорушення щодо директора НАБУ України Артема Ситника. Як зазначається, протокол було складено за невиконання законних вимог НАЗК. Ситник надав з порушенням встановленого законом строку запитувані у листі НАЗК копії документів та інформацію. Запити стосувалися фактів, що свідчили про можливі ознаки порушень працівниками НАБУ законодавства в частині недотримання вимог статті 28 Закону України "Про запобігання корупції" щодо врегулювання конфлікту інтересів.