ua en ru

Суд у справі Розенблата зробив перерву до 20:00

Суд у справі Розенблата зробив перерву до 20:00 Фото: Борислав Розенблат (facebook.com/BlokPetraPoroshenka)

У судовому засіданні оголосили перерву на три години

Суд у справі народного депутата Борислава Розенблата зробив перерву у засіданні до 20:00. Про це повідомив прокурор Віталій Кравець, передає кореспондент РБК-Україна.

"Перерву дійсно оголосили на три години, до 20:00 вечора. Перерва технічна - оскільки ми (прокурори) заявили про заміну свого попереднього клопотання новим, і закон передбачає таку опцію як мінімум три години для підготовки сторони захисту до нового розгляду клопотання", - сказав він.

Також він розповів про нове клопотання.

"Фактично про те ж - про покладання обов'язків. Просто старе було про продовження дії раніше покладених обов'язків, які закінчилися 16 жовтня. За загальним правилом, якщо термін обов'язків закінчився, то продовжити їх вже неможливо, але можна звернутися заново. Ось ми це і зробили", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Солом'янський районний суд Києва може сьогодні розглянути продовження запобіжного заходу нардепу Розенблату, який фігурує у так званій "бурштиновій справі".

"Я не знаю, з якого приводу він (Розенблат, - ред.) зараз в Солом'янському суді. Швидше за все, будуть намагатися продовжити те, що закінчилося 16 числа", - заявив адвокат Олексій Шевчук.