ua en ru

Суд у справі Єфремова 17 квітня продовжить допит свідків сторони обвинувачення

Суд у справі Єфремова 17 квітня продовжить допит свідків сторони обвинувачення Фото: Олександр Єфремов (УНІАН)

Справу Єфремова розглядає Старобільський районний суд Луганської області

Суд у справі екс-глави парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова 17 квітня 2018 року продовжить допит свідків сторони обвинувачення. Про це у Twitter повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Як повідомила Сарган, справу Єфремова розглядає Старобільський районний суд Луганської області. Зокрема, засідання по справі відбулося вчора, 27 березня 2018 року.

"27.03.2018 відбулось чергове засідання в Старобільському райсуді Луганської області за обвинуваченням Єфремова. В ході судового засідання допитано свідка сторони обвинувачення - екс-керівника Луганської ОДА. Наступне засідання - 17.04.18 о 10.00, заплановано допит свідків обвинувачення", - повідомила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 6 березня поточного року Старобільський районний суд Луганської області продовжив арешт Єфремову до 3 травня 2018 року.

Зазначимо, Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації, в пособництві при захопленні управління Служби безпеки України в Луганській області, а також у сепаратизмі.