ua en ru

Єфремову продовжили арешт ще на два місяці

Єфремову продовжили арешт ще на два місяці Фото: Олександр Єфремов (УНІАН)

Суд у Луганській області продовжує розгляд справи Єфремова

Старобільський районний суд Луганської області продовжив арешт колишньому лідеру Партії регіонів Олександру Єфремову ще на два місяці - до 3 травня 2018 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України Facebook.

Повідомляється, що на черговому засіданні суд продовжив термін запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою відносно Єфремова до 3 травня включно. Зазначимо, судовий розгляд у кримінальному провадженні продовжується, зокрема, наступне засідання призначено на 10:00 6 березня.

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ В СТАРОБІЛЬСЬКОМУ РАЙОННОМУ СУДІ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ ЗА ОБВИНУВАЧ...

Опубліковано Генеральна прокуратура України 6 березень 2018 р.

Зазначимо, Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації, в пособництві при захопленні управління Служби безпеки України в Луганській області, а також у сепаратизмі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суддям у справі колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи в черговий раз заявили відвід. У липні 2014 року після звільнення Слов'янська її затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, а також у створенні терористичної групи чи організації.