ua en ru

Суд заарештував "наглядача" Курченка та визначив заставу в 100 млн гривень, - Матіос

Суд заарештував "наглядача" Курченка та визначив заставу в 100 млн гривень, - Матіос Фото: головний військовий прокурор Анатолій Матіос

Суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави у 100 млн 320 тис. гривень

Суд обрав щодо затриманого вчора, 24 травня, "наглядача" за бізнесом Сергія Курченко генерала-лейтенанта Станіслава Денисюка запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави у 100 млн 320 тис. гривень. Про це повідомляє головний військовий прокурор Анатолій Матіос у Facebook.

"Затриманий вчора генерал-лейтенант Денисюк - арешт або застава 100 млн. 320 тисяч гривень (рішення суду)", - заявив Матіос.

Затриманий вчора генерал-лейтенант Денисюк - арешт або застава 100 млн. 320 тисяч гривень ( рішення суду) НІ! СКОРІШ ЗА ВСЕ ГЕЛІКОПТЕРИ ПРИЛЕТЯТЬ ЗА ТІМІ, ХТО ЇХ ТОЧНО НЕ ЧЕКАЄ ! ... ТРІШКИ ПІЗНІШЕ.

Опубліковано Анатолієм Матіосом 25 травня 2017 р.

Денисюка було затримано в ході масштабної антикорупційної спецоперації, яка мала місце вчора, 24 травня. Силовики провели понад 400 обшуків в 15 обласних центрах у чиновників податкових органів часів колишнього президента України Віктора Януковича

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у справі Курченко вже затримано 23 особи.

"Зараз вертоліт привезе чинного начальника служби безпеки і того ж наглядача за всім бізнесом Курченко генерал-лейтенанта Денисюка", - заявив Матіос.