ua en ru

Суд заарештував злочинців, що катували понад 200 осіб у Чернігівській області

Суд заарештував злочинців, що катували понад 200 осіб у Чернігівській області Фото: організаторів "Центру реабілітації" заарештували

Зловмисників затримали без можливості внесення застави

Приморський районний суд заарештував організаторів "Центру реабілітації" в Чернігівській області, в якій утримували та катували понад 200 осіб. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції.

"Розслідування в цьому кримінальному провадженні здійснює поліція Автономної Республіки Крим і м. Севастополя. Затриманим зловмисникам повідомлено про підозру у ч. 3 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

За інформацією правоохоронців, приморський районний суд обрав щодо затриманих міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

У свою чергу, слідчі Головного управління нацполіції в АР Крим і м. Севастополі звернулися до можливих свідків та їхніх родичів з проханням надати інформацію щодо протиправних дій членів організованої групи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернігівській області злочинна група незаконно позбавила волі і катувала понад 200 людей, що страждають від наркотичної, алкогольної або іншій залежності.