ua en ru

Суд арештував підозрюваного у виробництві сурогатного алкоголю у Харківській області

Суд арештував підозрюваного у виробництві сурогатного алкоголю у Харківській області Фото: прокуратура

Наразі затримано організатора виробництва алкоголю, 3 пособників та 3 господарів магазинів, які реалізовували цю продукцію

Київський районний суд м. Харкова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для 27-річного харків'янина, який підозрюється у виробництві сурогатного алкоголю, від якого загинуло понад 20 людей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Харківської області.

"За ініціативи прокуратури суд взяв під варту організатора виробництва сурогатного алкоголю, від якого загинуло понад 20 людей", - йдеться у повідомленні.

Зловмиснику оголошено підозру за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення товарів з недоброякісної сировини, що призвело до отруєння та загибелі людей).

Наразі затримано організатора виробництва сурогатного алкоголю, трьох його пособників та ще трьох господарів магазинів, які реалізовували цю продукцію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітниками ДФС Харківській області спільно з спецпідрозділом СБУ "Альфа" і співробітниками харківської обласної прокуратури затриманий організатор виготовлення алкогольного сурогату, завдало масове отруєння і смерті жителів Харкова та області.