ua en ru

Суд заарештував підозрюваного у викраденні Луценка і Вербицького у 2014

Суд заарештував підозрюваного у викраденні Луценка і Вербицького у 2014 Фото: Олександр Волков (facebook.com/Mustafanayyem)

Печерський райсуд Києва помістив Олександра Волкова у СІЗО на 2 місяці

Печерський районний суд міста Києва обрав для Олександра Волкова, підозрюваного у викраденні чинного народного депутата Ігоря Луценка і вбивстві активіста Юрія Вербицького у 2014 році, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці. Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

"Волков є одинадцятим підозрюваним по цій справі. Десятеро інших перебувають у розшуку", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що у Волкова є 10 днів для оскарження рішення в апеляційному суді.

Рассмотрение ходатайства о взятии под стражу Александра Волкова - подозреваемого в организации похищения Игоря Луценко и убийства Юрия Вербицкого. Печерский суд г. Киева, переулок Хрестовый, 4 Напомню, ещё несколько часов назад дежурный судья отказывается принять ходатайство прокуратуры о взятии под стражу Александра Волкова, ссылаясь на выходной день. У подозреваемого утром был обыск, по результату которого и было принято решение задержать. По этому делу уже девять человек в бегах. Если сейчас судья не примет решения г взятии под стражу, есть риск получить десятого - организатора.

Опубліковано Mustafa Nayyem 29 липня 2017 р.

Нагадаємо, під час Євромайдану в січні 2014 року стало відомо про викрадення Ігоря Луценка та Юрія Вербицького невідомими з території Олександрівської лікарні. Тоді після кількаденних тортур їх кинули в лісі, при цьому Вербицький від отриманих травм помер.

За даними Міністерства внутрішніх справ України, активні учасники викрадення Луценка і Вербицького переховуються від правосуддя в анексованому Криму та на території Росії.