ua en ru

Суд арештував одного з фігурантів "схем Курченка"

Суд арештував одного з фігурантів "схем Курченка" Фото: Сергій Курченко (УНІАН)

Зловмиснику призначена застава у розмірі 10 млн гривень

Суд арештував одного з фігурантів махінацій із нафтопродуктами за злочинною схемою Сергія Курченка з можливістю внесення застави у розмірі 10 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Одеської області.

"У п’ятницю, 30 червня, за клопотанням прокуратури Одеської області судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою одному з фігурантів махінацій із нафтопродуктами за злочинною схемою С. Курченка з можливістю внесення застави у розмірі 10 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, йому було повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 255 (участь у злочинній організації), ч. 4 ст. 28, ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 212 (пособництво в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах, вчинене злочинною організацією), ч. 4 ст. 28, ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 364 пособництво у зловживанні службовим становищем, вчинене у вкладі злочинної організації), 366 (службове підроблення) КК України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора, 29 червня 2017 року, в Києві співробітники Служби безпеки України і Національної поліції затримали ще одного фігуранта "схем Курченко".