ua en ru

У Києві затриманий ще один фігурант "схем Курченка"

У Києві затриманий ще один фігурант "схем Курченка" Фото: Сергій Курченко (УНІАН)

Затриманий підбирав команду на танкери, придбані Курченком

Сьогодні в Києві співробітники Служби безпеки України і Національної поліції затримали ще одного фігуранта "схем Курченко". Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"У розслідуванні злочинної схеми мільйонних оборудок з нафтопродуктами Сергія Курченка здійснено черговий вагомий крок. Сьогодні у Києві співробітники СБУ та поліції затримали ще одного фігуранта справи. Відповідно до відведеної йому ролі у злочинній організації затриманий підбирав команду на танкери, придбані Курченком", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що у подальшому він координував діяльність ТОВ "Лагуна-Рені", морських агентів і капітанів танкерів, направлену на фіктивну перевалку нафтопродуктів через морський порт Рені.

Нагадаємо, бізнесменові часів президентства Віктора Януковича Сергію Курченко складено і направлено письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за дев'ятьма статтями Кримінального кодексу України.