ua en ru

Суд арештував майно військової частини в Балаклії

Суд арештував майно військової частини в Балаклії Фото: суд наклав арешт на майно в/ч в Балаклії

Суд наклав арешт на два компютерних блоки: сервер та відео-реєстратор

Київський районний суд м. Харкова наклав арешт на майно військової частини А1352 в Балаклії (Харківська область). Про це йдеться у відповідній ухвалі суду.

Як зазначається, з клопотанням про накладення арешту на майно військової частини А1352, що розташована за адресою: м. Балаклія, вул. Арсенальна б. 1, а саме на два компютерних блоки: сервер та відео-реєстратор, до суду звернувся слідчий в особливо важливих справах слідчого відділу Управління СБУ в Харківській області.

За повідомленням слідчого, 23 березня 2017 року близько 02:40 на території військового арсеналу військової частини А1352 невстановленими в даний час цивільними особами, здійснено диверсійні дії за допомогою БПЛА, в результаті чого відбулись вибухи боєприпасів (ракети ЗМ9-ЗРК "Бук-М1" та снаряди 152 мм) на технічній території арсеналу.

25 березня на адресу військової частини А 1352 було направлено запит з метою отримання носіїв інформації на які здійснюється запис з встановлених у військовій частині відеокамер. Цього ж дня з військової частини до СБУ надійшли два компютерних блоки з приміщення вартової служби.

"Отримані дані свідчать, що на вказаних компютерних блоках зберігаються дані, які мають доказове значення для проведення досудового розслідування. На вказаних компютерних блоках зберігається інформація з приводу пропускного режиму, та осіб, які відвідують технічну територію військової частини А 1352 на якій зберігаються боєприпаси та зброя. Крім того, за наявними даними на вказаних компютерних блоках зберігаються записи з встановлених на території військової частини А 1352 відеокамер", - йдеться у тексті ухвали.

За рішенням суду, клопотання слідчого про арешт майна було задоволено.

"Накласти арешт на майно військової частини А 1352, що розташована за адресою: м. Балаклія, вул. Арсенальна б. 1, а саме на два компютерних блоки: сервер та відео-реєстратор", - йдеться в документі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч на 23 березня на складі боєприпасів у Балаклії стався потужний вибух.