ua en ru

Суд заарештував акції "Укртелекому" і "ТриМоба", - Луценко

Суд заарештував акції "Укртелекому" і "ТриМоба", - Луценко Фото: Юрій Луценко

ГПУ розслідує незаконну приватизацію Укртелекому

Печерський суд міста Києва наклав арешт на акції Публічного акціонерного товариства "Укртелеком" та Товариства з обмеженою відповідальністю "ТриМоб" сьогодні, 13 квітня 2017 року. Про це заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко в Facebook.

"Управлінням ГПУ щодо протидії ОЗУ ведеться виробництво про незаконне виділення за вказівкою Януковича 220 млн гривень з державного бюджету України та приватизації 93% акцій Укртелекому за заниженою на 1,6 млрд гривень", - заявив Луценко.

За його словами, сьогодні Печерський суд в цілях забезпечення державних інтересів та відшкодування збитків задовольнив клопотання ГПУ про накладення арешту на акції "Укртелекому" і "ТриМоба".

Управлінням ГПУ з протидії ОЗУ ведеться провадження про незаконне виділення за вказівкою Януковича 220 млн грн з державн...

Опубліковано Юрієм Луценком 13 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укртелеком" в 2017 році розраховує збільшити інвестиції в модернізацію своєї мережі більш, ніж в 2 рази до 2-2,5 млрд гривень. Основна частина коштів має бути спрямована на вдосконалення мережі доступу.