ua en ru

Структура Київради зменшиться з 21 до 16 структурних одиниць

Київрада підтримала рішення "Про внесення змін до рішення Київради від 14.06.2006 №15/15 "Про затвердження структури та загальної чисельності секретаріату Київської міської ради". Рішенням передбачається оптимізація структури секретаріату Київської міської ради, скорочення його чисельності та витрат на утримання. Про це повідомляє прес-служба Київради.
Таким чином, структура Київради буде скорочена з 21 структурної одиниці до 16.
Як зазначила заступник київського міського голови, секретар Київради Галина Герега, це рішення давно назріло. "Нові реалії вимагають нових підходів як у роботі депутатського корпусу Київради, так і в роботі секретаріату Київради. Оптимізація його структури та скорочення чисельності зменшить витрати на утримання. Крім того, нова структура секретаріату дозволить створити належні умови для діяльності депутатського корпусу Київради, що відповідно підвищить ефективність та якість рішень, що приймаються Київрадою", - зауважила вона.
Герега наголосила, що під час підготовки цього проекту рішення були враховані зауваження та пропозиції як працівників секретаріату, так і голів депутатських фракцій та груп, які вони висловили на погоджувальній раді та президії. Рішення було ініційовано з урахуванням рекомендацій рішення Ради регіонів від 13 грудня 2010 року.