ua en ru

Стріхарський: у Звенигородці завершили реконструкцію енергоефективного дитячого садка

Стріхарський: у Звенигородці завершили реконструкцію енергоефективного дитячого садка Фото: народний депутат Андрій Стріхарський (facebook.com/strikharskyi)

У рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" у Шполі завершили реконструкцію енергоефективного дитячого садка."Зірочка".

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву народного депутата Андрія Стріхарського у Facebook.

"Ще у вересні ми з головою ОДА Олександр Скічко інспектували проведення ремонтних робіт, а вже сьогодні оглядали завершений капітальний ремонт садочку, збудованого ще у 1965-му році", - каже нардеп.

За його словами, завдяки впровадженню проекту теплореновації 120 дітей зможуть перебувати у покращених умовах, адже виконані роботи забезпечать економію споживання енергоресурсів майже на 50%.

Стріхарський: у Звенигородці завершили реконструкцію енергоефективного дитячого садка

Загальна кошторисна вартість виконаних робіт склала 5,9 млн грн. Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам у сумі 2,7 млн. грн виділена Кабміном за моєю пропозицією, передбачені кошти ДФРР - 2,5 млн. грн, решта - 0,7 млн грн надійшли з місцевого бюджету.

"Приємно, що тепер діти матимуть змогу розвиватись та робити перші кроки у навчанні у комфортному середовищі. Працюємо далі!" - резюмує Стріхарський.