ua en ru

Ястремська вибила другу ракетку світу на шляху до чвертьфіналу в Ухані

Ястремська вибила другу ракетку світу на шляху до чвертьфіналу в Ухані Фото: Даяна Ястремська (twitter.com/WTA)

Українка обіграла Кароліну Плішкова на турнірі в Китаї

Друга ракетка України Даяна Ястремська обіграла імениту суперницю Кароліну Плішкову у третьому раунді турніру серії Premier 5 в китайському місті Ухань. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Українка, яка третій тиждень поспіль оновлює особистий рекорд в рейтингу WTA, перемогла другу ракетку світу за годину і 6 хвилин, матч завершився з рахунком 6:1, 6:4. Для 19-річної українки це перша перемога над суперницею з топ-10 рейтингу.

Також Ястремська вперше в кар'єрі вийшла у чвертьфінал турніру серії Premier 5. До цього вона тільки раз доходила до стадії третього кола.

Плішкова за підсумками змагань в Ухані могла повернути собі звання першої ракетки світу, виступи вона краще чинного лідера Ешлі Барті.

В 1/4 фіналу українська тенісистка зіграє проти переможниці матчу Петра Квітова - Слоан Стівенс.

Ястремська вийшла в чвертьфінал турніру слідом за першою ракеткою країни Еліною Світоліной, яка сьогодні обіграла росіянку Світлану Кузнєцову.

Нагадаємо, Еліна Світоліна і Даяна Ястремська заявлені на турнір Kremlin Cup в столиці Росії, який пройде з 14 по 20 жовтня.