ua en ru

Стрілянину в міськраді Нікополя кваліфікували як хуліганство та порушення порядку

Стрілянину в міськраді Нікополя кваліфікували як хуліганство та порушення порядку Фото: стрілянина в міськраді Нікополя (city-nikopol.com.ua)

Стрілянина в Нікополі сталася в ході конфлікту між депутатами та активістами

Поліція кваліфікувала стрілянину в міській раді Нікополя як хуліганство та порушення громадського порядку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Дніпропетровської області.

Повідомляється, що приблизно о 10:15 на позачерговій сесії Нікопольської міської ради між депутатами та активістами виникла бійка, в результаті якої один з чоловіків зробив кілька пострілів вгору. Ніхто з присутніх не постраждав.

"Слідчим відділом Нікопольського відділу поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 293 (групове порушення громадського порядку) і ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. На місці працює слідчо-оперативна група", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на сесії Нікопольської міськради сталася стрілянина. Зокрема, в ході конфлікту з активістами депутату Олександру Рибакову наділи на голову пакет з кефіром, а мера Андрія Фісака облили зеленкою. Після цього Рибаков відкрив стрілянину.