ua en ru

На сесії Нікопольської міськради сталася стрілянина

На сесії Нікопольської міськради сталася стрілянина Фото: на сесії Нікопольської міськради сталася стрілянина (city-nikopol.com.ua)

Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини подій

На сесії Нікопольської міськради (Дніпропетровська область) сталася стрілянина на засіданні позачергової сесії міськради. Про це повідомило видання "Никополь-news".

"Практично на самому початку засідання, коли приймали порядок денний, до трибуни підійшли представники “Правого сектора”, слово взяла Тетяна Біла, яка виступала із закликами міняти владу. У залі почалися бійки. Потім активісти піднялися на трибуну і, за словами очевидців, наділи депутату Олександру Рибакову пакет з кефіром, а мера Андрія Фісака облили зеленкою. Після цього пролунали два постріли. За словами очевидців, один - в стелю, другий - в бік активістів. Стріляв з пістолета депутат Рибаков»", - йдеться в повідомленні.

На даний момент правоохоронці встановлюють усі обставини подій.

На сесії Нікопольської міськради сталася стрілянинаНа сесії Нікопольської міськради сталася стрілянинаНа сесії Нікопольської міськради сталася стрілянина

Фото: city-nikopol.com.ua

Нагадаємо, вчора в Києві на автостоянці сталася стрілянина з участю співробітника СБУ. Інцидент стався на вулиці Вишняківській у Дарницькому районі. Сьогодні затримали трьох чоловіків, які напередодні влаштували стрілянину в конфлікті з чиновниками, в результаті чого постраждав працівник Служби безпеки України.