ua en ru

Стрілянина біля "Турбоатому" в Харкові: тяжко поранено чоловіка

Стрілянина біля "Турбоатому" в Харкові: тяжко поранено чоловіка Фото: "Турбоатом" (screenshot)

Слідчі досліджують записи з камер відеоспостереження, встановлених на прохідній заводу

У Харкові під час сутички між кількома десятками осіб біля прохідної заводу "Турбоатом" 31 серпня 25-річний чоловік отримав вогнепальні поранення і досі перебуває у тяжкому стані. Про це повідомляє "ТСН".

Поліція поки не повідомляє, як почалася сутичка, хто і чому вихопив зброю, відомо лише, що пролунало щонайменше півтора десятка пострілів, і з дробовика в обличчя, груди, живіт та ноги був поранений один із учасників конфлікту.

"Стан хворого з моменту надходження був і лишається важким", - розповів завідувач відділення інтенсивної терапії Олексій Білецький.

Зі слів очевидців, незадовго до сутички неподалік з'явилися щонайменше 30 чоловіків у спортивних костюмах, поділених на групи.

"Вони якось купками стояли, явно чогось очікували", - розповіла очевидець.

Видання зазначає, що досі жодного з учасників конфлікту не затримали, усі вони втекли з місця події.

На місці стрілянини правоохоронці знайшли гільзи.

"Усі речові докази направлені на експертизу, після проведення котрої буде ясно, кому належить ця зброя і хто з неї стріляв", - розповів представник поліції Олександр Козленко.

Крім того, слідчі досліджують записи з камер відеоспостереження, встановлених на прохідній заводу, та чекають на дозвіл лікарів, аби опитати пораненого.

Нагадаємо, 31 серпня 2017 року у Харкові біля заводу "Турбоатом" стався конфлікт зі стріляниною між двома групами людей.