ua en ru

У Харкові біля заводу "Турбоатом" стався конфлікт зі стріляниною

У Харкові біля заводу "Турбоатом" стався конфлікт зі стріляниною Фото: поліція

В результаті конфлікту одна людина постраждала

У Харкові біля заводу "Турбоатом" стався конфлікт зі стріляниною між двома групами людей, загальною кількістю понад 20 чоловік. Про це йдеться в повідомленні поліції Харкова в Facebook.

Як наголошується, біля заводу стався конфлікт між двома групами людей, загальною кількістю понад 20 чоловік.

"Інформація про подію надійшла в чергову частину о 20-40. На місце виїхала слідчо-оперативна група, керівництво ГУНП в Харківській області, Слобідського відділу поліції", - йдеться в повідомленні.

За словами заступника начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Андрія Шарнина, приналежність учасників конфлікту до будь-яких організацій поки не встановлена.

Харківські поліцейські з'єднання ясовують обставини стрільби біля заводу (ВІДЕО) Попередньо встановлено, що біля заводу відбувся...

Опубліковано Поліція Харківщини 31 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі 31 серпня 2017 року сталася стрілянина за участю поліцейського. Між іноземцем та працівницею перукарні виник конфлікт, правоохоронець, який на той момент знаходився в приміщенні закладу, заступився за жінку. Поліцейський показав іноземцю посвідчення, "однак це ще більше розлютило правопорушника і він почав наносити поліцейському удари в область голови та шиї".