ua en ru

Стрілянина в Житомирі: поліцейські влаштували бійку з охороною в стриптиз-барі

Стрілянина в Житомирі: поліцейські влаштували бійку з охороною в стриптиз-барі Фото: поліція

Конфлікт спричинили діючі правоохоронці

У Житомирі сталася стрілянина у стрип-барі "Тік-Так". Про це повідомляє місцеве видання Житомир.info з посиланням на джерело та відповідне відео із камери спостереження.

Як повідомляється, конфлікт, який завершився стріляниною у стрип-барі, стався у Житомирі 6 листопада о 5 ранку.

"Двоє чоловіків, які відпочивали у клубі, відмовилися оплатити рахунок, працівники клубу натиснули "тривожну кнопку", викликавши приватну охоронну фірму. Коли на місце прибули охоронці, чоловіки почали штовхати їх і наносити удари, один з відпочиваючих дістав пістолет і здійснив два постріли у стелю, після чого очевидці викликали поліцію", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чоловіки, які спричинили конфлікт, є діючими правоохоронцями - працівниками управління захисту економіки Національної поліції України.

"Офіційна позиція керівництва управління захисту економіки Нацполіції в Житомирській області - обурення поведінкою своїх працівників, розпочато службову перевірку. Керівництво каже, що попередні результати будуть вже до кінця сьогоднішнього дня. Оцінка дій працівників принципова, за її результатами буде прийняте рішення щодо них. На даний час за даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею "Хуліганство", - повідомила речник головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Відповідну інформацію підтвердили виданню і в прес-службі Житомирської обласної прокуратури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Житомирській області затримали групу осіб за підозрою у викраденні людей.