ua en ru

У Житомирській області затримали групу осіб за підозрою у викраденні людей

У Житомирській області затримали групу осіб за підозрою у викраденні людей Фото: поліція

Зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі за викрадення

У Житомирській області правоохоронці затримали групу осіб за підозрою у викраденні людей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

"7 листопада оперативники та бійці роти особливого призначення Головного управління Нацполіції в Житомирській області затримали в Олевському районі групу осіб за підозрою у незаконному позбавленні волі людини. Потерпілого з вогнепальним пораненням, завданим підозрюваними, було доставлено до лікарні. Триває подальше з’ясування всіх обставин", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на автодорозі Київ-Ковель поліцейські виявили автомобіль "Форд", в якому, за їх інформацією, силою утримували чоловіка. Під час затримання автомобіля особи, які в ньому знаходились, вчинили збройний опір працівникам поліції та намагались втекти.

Захваченный-кадр-3_сайт

Фото: правоохоронці затримали групу осіб за підозрою у викраденні людей

Повідомляється, що в автомобілі знаходились 4 осіб, попередньо жителі Київської області та м. Запоріжжя, а у багажнику було виявлено чоловіка з вогнепальним пораненням - 22-річного жителя Олевського району.

Захваченный-кадр-2_сайт

Фото: у зловмисників вилучили зброю

Зазначається, що зловмисникам за незаконне позбавлення волі чи викрадення людини загрожує покарання у вигляді ув’язнення терміном до 5 років (ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України), а за незаконне зберігання зброї - до 7 років ув’язнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Житомирській області сталася пожежа в житловому будинку, 3 загиблих.