ua en ru

Стрілянина в Одесі: поранено бійця Нацгвардії

Стрілянина в Одесі: поранено бійця Нацгвардії Фото: стріляли зі стартового пістолета, переробленого під травматичну зброю

Зловмисника, який стріляв, затримано, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання

У результаті стрілянини в Одесі один із бійців Національної гвардії України отримав вогнепальне поранення. Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Зазначено, що 30 липня на вул. Маразлієвська біля парку Шевченка четверо бійців Нацгвардії несли службу з охорони публічної безпеки і порядку. Між ними та групою з трьох молодиків виникла сварка, яка переросла у бійку.

"29-річний житель Одеської області дістав стартовий пістолет, перероблений під травматичну зброю, та здійснив кілька пострілів у бік 26-річного військовослужбовця Національної гвардії. Після стрілянини група молодиків почала втікати у бік вул. Троїцька, де вони були затримані іншими військовослужбовцями Нацгвардії", - йдеться в повідомленні.


"Потерпілого було доставлено до медичного закладу, де лікарі йому поставили діагноз: вогнепальне поранення грудної клітини і тазу. Після надання медичної допомоги чоловік від госпіталізації відмовився", - доповіли у відомстві.

Повідомляється, що затриманих молодиків доставили до Приморського відділу поліції Одеси. Зловмисника, який стріляв, затримано, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство). Слідство триває.

Нагадаємо, нещодавно у Рівному під час проведення слідчих дій на вул. С. Дем’янчука обласного центру депутат міськради чинив опір працівникам поліції, застосувавши пістолет.