ua en ru

Стрілянина в Лас-Вегасі: в мережі з'явилися фото з готельного номера стрілка

Стрілянина в Лас-Вегасі: в мережі з'явилися фото з готельного номера стрілка Фото: стрілянина в Лас-Вегасі (twitter.com/JacquiHeinrich)

На фото видно дві з 23 гвинтівок, які використовував стрілок Стівен Паддок

У мережі з'явилися фото, на яких зображено внутрішню частину готельного номера, який використовував стрілок Стівен Паддок в Лас-Вегасі під час фестивалю кантрі-музики. Знімки опублікувала журналіст Жакли Генрі у своєму Twitter.

На зображенні також видно дві з 23 гвинтівок, які знаходилися в кімнаті.

Стрільба в Лас-Вегасі відбулася 1 жовтня. В результаті події загинули щонайменше 59 осіб, 525 поранені. При цьому частина постраждалих отримала поранення, коли в ході стрільби виникла паніка і тиснява.

За даними слідства, 64-річний Стівен Паддок стріляв по натовпу з 22 тис. чоловік протягом декількох хвилин. На даний момент слідство не бачить мотивів нападу, а до версії про причетність терористичної організації "Ісламська держава" ставиться скептично.

Паддок застрелився, коли правоохоронці намагалися проникнути в готельний номер, звідки він стріляв. Передбачається, що у Паддока були проблеми з психічним здоров'ям. Незадовго до нападу Стівен Паддок придбав більше 30 одиниць зброї.

Нагадаємо, віце-президента CBS звільнили за образу жертв інциденту в Лас-Вегасі.