ua en ru

Стрілянина в Лас-Вегасі: віце-президента CBS звільнили за образу жертв інциденту

Стрілянина в Лас-Вегасі: віце-президента CBS звільнили за образу жертв інциденту Фото: стрілянина у Вегасі (twitter.com csstevensphoto)

Співробітник CBS заявила, що їй не шкода загиблих "республіканських зброярів"

Віце-президента CBS Хейлі Гефтман-Голд звільнили за образу жертв стрілянини в Лас-Вегасі (штат Невада, Сполучені Штати Америки), що сталася вчора, 2 жовтня 2017 року. Про це повідомляє The Washington Post.

"Керівництво CBS звільнило виконавчого директора компанії в понеділок після того, як вона розкритикувала деяких жертв масового розстрілу в Лас-Вегасі як "республіканських зброярів", які не заслуговували на співчуття", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, віце-президент також заявила, що у неї немає надії на те, що республіканці що-небудь змінять своєї позиції щодо вільного носіння зброї, тому що вони цього не зробили, "коли вбивали дітей", чим нагадала події 2012 року, коли в результаті стрілянини в школі загинули 28 дітей.

У свою чергу, CBS назвала слова віце-президента компанії абсолютно неприйнятними. У компанії відзначили, що співчувають всім жертвам убивств і розповіли про звільнення Гефтман-Голд.

Вона пізніше вибачилася за свою "ганебне" повідомлення і сказала, що важливе кожне людське життя, перерване в результаті нападу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті стрілянини в Лас-Вегасі загинули щонайменше 59 людина, 525 поранені. Відзначається, що частина постраждалих отримали поранення, коли в ході стрілянини виникла паніка і тиснява.