ua en ru

Стрілянина у Києві: суд заарештував учасників на 2 місяці

Стрілянина у Києві: суд заарештував учасників на 2 місяці Фото: стрілянина в Києві (facebook / Оксана Блищик)

Суд обрав запобіжны заходи двом учасникам стрілянини

Двом учасникам стрілянини у Києві у приміщенні національної лотереї, внаслідок якої загинула людина, обрано запобіжні заходи. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"Шевченківський районний суд в м. Києві задовольнив клопотання Київської місцевої прокуратури № 10 та заарештував на 2 місяці двох чоловіків, затриманих за підозрою у причетності до конфлікту зі стріляниною в приміщенні "Національна лотерея" на вул. Лагерній у Києві, внаслідок якої загинула одна людина", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що згідно ухвали суду, одного з підозрюваних, який в ході конфлікту вистрелив у охоронця, котрий в результаті помер, взято під варту без права на заставу. Дії зловмисника кваліфіковано як умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 ККУ).

Іншому учаснику вказаних подій інкримінується хуліганство (ч. 4 ст. 296 КК України). Суд у якості альтернативи визначив йому заставу у сумі 120 тис. грн.

"Інші особи, причетні до подій на вул. Лагерній, встановлюються. Досудове слідство триває", - повідомили у прокуратурі.

ДВОМ УЧАСНИКАМ СМЕРТЕЛЬНОЇ СТРІЛЯНИНИ У КИЄВІ ОБРАНО ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ Шевченківський районний суд в м. Києві задовольни...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 1 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 29 січня 2018 року у приміщенні національної лотереї сталася стрілянина. У приміщенні перебувало п’ять представників приватної охоронної фірми та адміністратор, коли туди забігли семеро чоловіків у чорній формі. Між ними почалася бійка та пролунало кілька пострілів. Після цього невідомі у чорній формі розбіглися в різні сторони. На місці події загинув один чоловік, ще одного із вогнепальним пораненням у живіт доставили у лікарню