ua en ru

Стрілянина у Києві сталася у приміщенні національної лотереї

Стрілянина у Києві сталася у приміщенні національної лотереї Фото: стрілянина у Києві (facebook/Оксана Блищик)

Внаслідок стрілянини у Києві один чоловік загинув

Стрілянина у Києві, внаслідок якої загинула одна людина, сталася у приміщенні національної лотереї. Про це у Facebook повідомила прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик.

"Попередньо встановлено: у приміщенні національної лотереї перебувало п’ять представників приватної охоронної фірми та адміністратор, коли туди забігли семеро чоловіків у чорній формі. Між ними почалася бійка та пролунало кілька пострілів. Після цього невідомі у чорній формі розбіглися в різні сторони", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на місці події загинув один чоловік, ще одного із вогнепальним пораненням у живіт доставили у лікарню.

Наразі на місці події працюють правоохоронці.

Стрілянина у Києві: один чоловік загинув, інший - травмований: https://kyiv.npu.gov.ua/uk/publish/article/386123 ОНОВЛЕ...

Опубліковано Оксаною Блищик 29 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні у Києві сталася стрілянина. Інцидент стався в Шевченківському районі Києва.

"О 12:12 на лінію 102 надійшла інформація про вогнепальне поранення чоловіка на вулиці Лагерна у Шевченківському районі. На місце направлено наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліції та працівники кінологічної служби", - повідомляли в поліції.