ua en ru

Стрілянина у Херсоні: один чоловік загинув, іншого поранено

Стрілянина у Херсоні: один чоловік загинув, іншого поранено Фото: на місці стрілянини у Херсоні (hr.npu.gov.ua)

За неофіційною інформацією, загинув відомий у Херсоні бізнесмен

У Херсоні в Дніпровському районі ввечері в вівторок, 24 квітня, невідомий кілька разів вистрелив у місцевих жителів, один чоловік від отриманих поранень загинув. Про це повідомив відділ комунікації поліції Херсонської області.

"О 19:25 в "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини зателефонував житель обласного центру. Чоловік розповів, що 5 хвилин тому невідомий чоловік здійснив кілька пострілів у 49-річного сусіда заявника та його знайомого. В результаті події один чоловік від отриманих вогнепальних поранень загинув на місці події, другого постраждалого доставили до лікарні", - йдеться в повідомленні.

На місце події виїхали екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група Дніпровського відділення поліції.

Поліцейські попередньо встановили, що невідомий здійснив кілька пострілів з пістолету, після чого зник.

Зазначається, що було оголошено поліцейський оперативний план "Сирена".

Порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство", проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи.

Стрілянина у Херсоні: один чоловік загинув, іншого пораненоСтрілянина у Херсоні: один чоловік загинув, іншого пораненоСтрілянина у Херсоні: один чоловік загинув, іншого поранено

Фото: на місці стрілянини у Херсоні

Водночас місцеве видання "Міст" з посиланням на джерела в поліції повідомило, що загиблий - відомий в Херсоні бізнесмен Ігор Пащенко, а поранений чоловік -його охоронець.

Нагадаємо, у Києві на вулиці Обухівській в гуртожитку переселенців сталася стрілянина, у результаті якої постраждали двоє чоловіків.