ua en ru

У Києві сталася стрілянина в гуртожитку переселенців, є постраждалі

У Києві сталася стрілянина в гуртожитку переселенців, є постраждалі Фото: поліція на місці стрілянини в Києві (kyiv.npu.gov.ua)

В результаті стрілянини постраждали дві особи

У Києві на вулиці Обухівській в гуртожитку переселенців сталася стрілянина, в результаті якої є постраждалі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва.

За даними поліції, між двома чоловіками виник конфлікт, в розпалі якого пролунало кілька пострілів. В результаті інциденту постраждали два чоловіка, одного з них доставили в лікарню.

"Учасників конфлікту для з'ясування обставин і причин інциденту доставляють до управління поліції. На місці події проводяться всі необхідні слідчі дії", - йдеться в повідомленні.

У Києві сталася стрілянина в гуртожитку переселенців, є постраждаліУ Києві сталася стрілянина в гуртожитку переселенців, є постраждаліУ Києві сталася стрілянина в гуртожитку переселенців, є постраждаліУ Києві сталася стрілянина в гуртожитку переселенців, є постраждаліУ Києві сталася стрілянина в гуртожитку переселенців, є постраждаліУ Києві сталася стрілянина в гуртожитку переселенців, є постраждалі

Фото: стрілянина у Києві

За фактом стрілянини порушено кримінальну справу за статтею "хуліганство". Відзначимо, за словами керівника Добровольчого руху ОУН Миколи Коханівського, конфлікт виник через спробу рейдерського захоплення.

Інцидент стався в так званому "будинку Арбузова" на вулиці Обухівській, 60. Зараз він використовується як гуртожиток для внутрішніх переселенців. За деякими даними, там живуть бійці добровольчих батальйонів та їх сім'ї.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в одному з парків Києва в ході конфлікту стався вибух, в результаті якого постраждали дві особи.