ua en ru

Стратегію розвитку Києва до 2025 р. буде винесено на затвердження в грудні 2011 р

Стратегія розвитку Києва до 2025 р. буде винесена на затвердження в грудні 2011 р. Про це під час громадського обговорення стратегії повідомив представник компанії BCG, яка розробляла стратегію, - Сергій Перапечка, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, 90% всіх пропозицій від населення враховується для розробки фінальної версії стратегії, яка буде підготовлена протягом місяця і в грудні винесена на затвердження.

Також, як зазначив представник компанії, при обговоренні стратегії розвитку Києва до 2025 р. 26% всіх пропозицій від киян і експертів належать до сфери транспорту.
"Є три групи пропозицій, які найбільш часто висувалися експертами і городянами. Тобто, ті, кількість яких займає більше 10%. Це, в першу чергу, сфера транспорту - близько 26% всіх коментарів, які надходили раніше і зараз. Ця цифра дуже стабільна. Для нас це означає, що ми повинні переробити і розставити акценти в сфері транспорту", - відзначив Перапечка.
Також, за його словами, другий важливий напрямок, який найбільше турбує населення, пов'язаний з енергетикою і енергоефективністю, третій - це питання, пов'язані з урахуванням і заощадженням енерговитрат в житлово-комунальному комплексі.