ua en ru

Сторони в Мінську не досягли прогресу в питанні звільнення заручників, - Геращенко

Сторони в Мінську не досягли прогресу в питанні звільнення заручників, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко (rada.gov.ua)

ТКГ буде продовжувати роботу для пошуку компромісу з питання звільнення заручників

У ході засідання тристоронньої контактної групи в Мінську сторони не досягли прогресу в питанні звільнення заручників. Про це заявила перший заступник голови Верховної Ради України, представник України в ТКГ Ірина Геращенко в Facebook.

"В питанні звільнення заручників поки без прогресу: нам не підтверджують десятки наших громадян, не дають по них інфо, зате наполегливо вимагають віддати "беркутівців" та інших, причетних до дій мінських угод. Тому тут будемо продовжувати роботу для пошуку компромісу і зближення позиції - для результату", - зазначила Геращенко.

Крім того, вона повідомила, що Міжнародний комітет Червоного Хреста готовий підключитися до ремонту зруйнованого мосту в Станиці Луганській.

На засіданні гуманітарної групи в Мінську ( де разом працювали й експерти СБУ , й МінТОТ , С. Загородній) звернулася до...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 18 квітня 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні Геращенко заявила, що в Україні необхідно негайно врегулювати питання про правовий статус, соціальні гарантії, а також виплат для осіб звільнених з полону.