ua en ru

Зіткнення під Радою: з'явилося відео нападу на правоохоронців

Зіткнення під Радою: з'явилося відео нападу на правоохоронців Фото: акція під Радою (РБК-Україна)

На відео зафіксовано побиття поліцейського Ігоря Яценка

У мережі з'явилося відео нападу на правоохоронців з боку учасників акцій під Верховною Радою України 17 жовтня 2017 року. Відео у Facebook опублікував завідувач відділу департаменту інформаційної політики Адміністрації президента України Володимир Горковенко.

"На відео видно, як б'ють 27-річного поліцейського Ігоря Яценка. Він вижив в АТО для того щоб його побили провокатори Саакашвілі", - повідомив Горковенко.

Звіряче обличчя "мирного протесту"' Mikheil Saakashvili... Дивіться і робіть висновки.... На відео видно як б'ють 27-річного поліцейского Ігоря Яценко. Він вижив в АТО для того аби його побили прокатори Саакашвілі

Опубліковано Горковенком Владимиром 18 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході зіткнень під Верховною Радою постраждав учасник АТО. Зокрема, у потерпілого Яценка діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Як повідомляється, раніше він воював у Донецькій області в Красному Лимані, в 2015 році служив на блокпостах в Сватовому Сєвєродонецьку, Рубіжному та Лисичанську.

Зазначимо, всього напередодні в зіткненнях під будівлею українського парламенту постраждали один поліцейський і три учасника акцій протесту.