ua en ru

В ході зіткнень під Радою постраждав учасник АТО

В ході зіткнень під Радою постраждав учасник АТО Фото: зіткнення під Радою (РБК-Україна)

Поліція і Нацгвардія продовжують забезпечувати безпеку для учасників мирної акції

У ході зіткнень під Верховною Радою України постраждав учасник антитерористичної операції (АТО). Про це у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Незважаючи на безпрецедентні заходи безпеки, провокаторам все таки вдалося організувати напад на співробітників правоохоронних органів у Верховній Раді. В результаті провокацій у Верховної Ради постраждав Яценко Ігор Іванович, 05.03.1991 старший сержант поліції, учасник АТО (2014 -2015 рр.), у нього закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, потерпілий Яценко в 2014 році воював у Донецькій області в Красному Лимані, в 2015 році служив на блокпостах в Сватовому, Северодонецьку, Рубіжному, Лисичанську.

"Поліція і Національна гвардія продовжують забезпечувати безпеку для учасників мирної акції. Всі провокації будуть рішуче припинятися", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спікер Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко заявив, що в результаті зіткнень під будівлею Верховної Ради України постраждали 3 активістів і один поліцейський.