ua en ru

Зіткнення в Києві: у поліції розповіли свою версію подій

Зіткнення в Києві: у поліції розповіли свою версію подій Фото: акція протесту в центрі Києва

Біля встановленого пункту пропуску кілька осіб провокували правоохоронців і зламали металеву рамку

У поліції розповіли свою версію подій, які відбулися в ході акцій протесту і зіткнень 19 лютого 2017 року в центрі Києва на підтримку блокади Донбасу. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

За даними правоохоронців, близько 19:00 учасники акції прибули до Адміністрації президента, де між ними та правоохоронцями виникла словесна перепалка і штовханина.

"Згодом частина активістів повернулися до Європейської площі: біля встановленого пункту пропуску кілька осіб почали провокувати правоохоронців та зламали металеву рамку. Під час сутички поліцейські затримали кількох активних учасників, їх доставлять в управління поліції для надання пояснень", - йдеться в повідомленні.

Станом на 20:50 в управління поліції доставили п’ятьох осіб, унаслідок сутичок постраждав один правоохоронець, йому надають необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході зіткнень із поліцією учасників акцій на підтримку блокади Донбасу на Європейській площі в Києві загалом постраждало щонайменше 10 людей.