ua en ru

Зіткнення поїздів в Хмельницькій області: завершено службове розслідування

Зіткнення поїздів в Хмельницькій області: завершено службове розслідування Фото: Войцех Балчун (facebook.com/JSCUkrzaliznytsia)

За фактом інциденту звільнені 10 працівників, 19 притягнуто до дисциплінарної відповідальності

Голова ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун заявив, що службове розслідування за фактом зіткнення поїздів у Хмельницькій області 27 травня 2017 року завершено. Про це він повідомив в Facebook.

"Завершили службове розслідування аварії на станції Нігин в Хмельницькій області 27 травня, коли сталося зіткнення пасажирського поїзда № 139 Київ - Кам'янець - Подільський з маневровим локомотивом. Висновок комісії: основна причина аварії - проїзд машиністом маневрового локомотива на заборонний сигнал світлофора і, як наслідок, виїзд на маршрут прямування пасажирського поїзда", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією голови "Укрзалізниці", за фактом інциденту звільнені 10 працівників, ще 19 притягнуто до дисциплінарної відповідальності. Через кілька днів очікується ще кілька кадрових рішень.

"Ми на постійному зв'язку з постраждалими. На звернення батьків двох дітей, постраждалих під час поїздки, ми запропонували дітям пройти оздоровлення в санаторії Хмільник або в дитячому оздоровчому таборі. Ще двох дітей на прохання батьків обстежили медики залізничної лікарні в Києві", - резюмував Балчун.

Завершили службове розслідування аварії на станції Нігин у Хмельницькій області 27 травня, коли сталося зіткнення пасажи...

Опубліковано Войцех Балчун 14 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Хмельницькій області 27 травня о 06:40 стало відомо про те, що в межах залізничної станції Нігин "Південно-Західної залізниці" зіткнулися два рухомих склади потягів. В результаті інциденту постраждали щонайменше шість осіб.