ua en ru

У США для розслідування зв'язків Трампа з РФ найняли ще двох помічників

У США для розслідування зв'язків Трампа з РФ найняли ще двох помічників Фото: у США для розслідування зв'язків Трампа з РФ найняли ще двох помічників

У США додатково найняли двох співробітників для допомоги в розслідуванні

Спеціальний комітет з розвідки Сенату Конгресу США найняв додатково двох співробітників для допомоги в розслідуванні передбачуваних зв'язків президента Дональда Трампа з Росією. Про це повідомляє CNN.

"Наш підхід буде залишатися методичним. Коли викликаєш (комітет) осіб, імена яких обговорюються в пресі, неможливо заздалегідь передбачити, як багато інформації вони нададуть. Ми хочемо забезпечити такий підхід, який дозволить задавати таким особам вірні питання", - йдеться в повідомленні.

Сам Трамп та керівники його адміністрації не раз відкидали звинувачення в зв'язках з РФ. На їхню думку, зусилля демократів політизовані й спрямовані на делегітимізацію і дискредитацію законної виконавчої влади в США.

Нагадаємо, Конгрес США розслідує втручання Росії у президентські вибори 2016 року для того, щоб подібного не сталося з іншими країнами.

Агенти ФБР, які займаються розслідуванням втручання Росії у вибори президента США 2016 року, вважають, що РФ намагалася вплинути на вибори президента США не тільки через хакерські атаки, але й намагаючись проникнути в кампанію Дональда Трампа через його радників.