ua en ru

У США сталася стрілянина, є жертви

У США сталася стрілянина, є жертви Фото: правоохоронці (FBI.gov)

На місці інциденту працює місцева поліція

У Сполучених Штатах Америки (США) сталася стрілянина у місті Вортінгтон (штат Огайо), є жертви. Про це повідомляє NBC4i, посилаючись на інформацію поліції.

"В американському місті Вортінгтон сталася стрілянина. Поліція заявила про загибель двох людей. Одна жертва була виявлена на стоянці, а інша була виявлена в передній двері одного з барів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, третій чоловік з пораненнями був доставлений в Рівсайдівську лікарню. Стан потерпілого невідомий.

Так, сержант поліції Уортінгтона Стівен Метте заявив, що поліцейські в даний момент не можуть з точністю стверджувати, сталася стрілянина всередині або зовні бару, або, можливо, і те, і інше.

Наголошується, що немає інформації про підозрюваних, але поліція заявляє, що вони поки нікого не оголошували в розшук. Поліція працює на місці події. За словами чиновників, це перші два вбивства в Вортінгтоні за 12 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Каліфорнії сталася стрілянина, в результаті чого загинули п'ять осіб і ще двоє отримали поранення. Повідомляється, що серед загиблих - дитина і сам стрілець.