ua en ru

У США сталася аварія на "американських гірках", госпіталізовано 6 осіб

У США сталася аварія на "американських гірках", госпіталізовано 6 осіб Фото: вагонетки "американських гірок" зійшли з рейок (twitter.com/DaytonaBeachFD)

Дві людини впали з висоти 34 футів

У Сполучених Штатах Америки, у місті Дайтона-Біч (штат Флорида) вагонетки "американських гірок" зійшли з рейок атракціону, у результаті чого 6 осіб госпіталізовано. Про це повідомляє місцева пожежна частина у своєму Twitter.

Так, співробітники пожежної частини зняли з атракціону 10 осіб, шестеро з них були госпіталізовані.

Пожежні також повідомили, що дві людини впали з висоти 34 футів (більше 10 м - ред.) Вони отримали серйозні травми, однак подробиць про їх стан поки немає. За даними телеканалу АВС, інцидент стався о пів на дев'яту вечора за місцевим часом.

Також повідомляється, що ще дві людини застрягли всередині однієї з машинок, яка повисла на кріпленнях, пожежники провели операцію по їх порятунку, яка тривала близько 30 хвилин, повідомляє Daily Mail.

Всього з рейок зійшли три вагонетки з людьми - одна з них впала на землю (саме в ній знаходилися люди, які отримали важкі травми), ще дві застрягли на атракціоні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Колорадо (США) сталася стрілянина недалеко від офісної будівлі в північному передмісті Денвера, поранені двоє дітей і двоє дорослих.