ua en ru

США, ОАЕ і Франція приєднаються до розслідування авіакатастрофи в Ростові

США, ОАЕ і Франція приєднаються до розслідування авіакатастрофи в Ростові Фото: міжнародна комісія МАК займеться розслідуванням аварії Boeing

Комісія Міждержавного авіаційного комітету приступила до розслідування

Експерти з США, ОАЕ і Франції приєднаються до розслідування авіакатастрофи в Ростові, в результаті якої загинули 62 людини, у тому числі 8 громадян України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міждержавного авіаційного комітету.

"Згідно з Додатком 13 до Чиказької Конвенції про міжнародну цивільну авіацію ІКАО (Додаток 13) та правилами розслідування авіаційних подій та інцидентів Російської Федерації (ПРАПІ) Міждержавним авіаційним комітетом, як міжнародною незалежною організацією, створена комісія, в яку входять провідні фахівці з розслідування авіаційних подій. Комісія приступила до роботи", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що найближчим часом до роботи комісії приєднаються експерти Об'єднаних Арабських Еміратів - держави реєстрації і експлуатанта повітряного судна, США - держави розробника і виробника літака і Франції - держави розробника двигунів.

Нагадаємо, СК РФ розглядає три версії по справі про катастрофу літака в Ростові-на-Дону.