ua en ru

У США через лісові пожежі були евакуйовані близько 8 тис. осіб

У США через лісові пожежі були евакуйовані близько 8 тис. осіб Фото: лісова пожежа (webscreenshot YouTube RT channel)

Масштабні пожежі в Каліфорнії знищили не менше 10 будівель

У Сполучених Штатах Америки в результаті масштабних лісових пожеж були евакуйовані близько 8 тис. осіб. Про це повідомляє AP.

"Через дві великих пожеж в Каліфорнії були евакуйовані майже 8 тисяч. За словами представників пожежної служби, в неділю було евакуйовано 4 тис. чоловік, а іншим 7,4 тис. було наказано готуватися покинути свої домівки через пожежі в Сьєрра-Неваді на північ від Сакраменто", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією Департаменту лісового господарства та пожежної безпеки Каліфорнії, вогонь охопив майже 20 квадратних кілометрів і знищив не менше 10 будівель. Інспекційна група намагається визначити розміри збитків.

Крім того, в Південній Каліфорнії близько 3,6 тис. осіб були евакуйовані в результаті лісової пожежі в долині Санта-Інез на схід від Санта-Барбари.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в столиці Великобританії Лондоні знову спалахнув потужний пожежа, на місці працювали понад 70 рятувальників. Так, підрозділ пожежної охорони британської столиці звернулося до жителів і гостей міста з проханням утриматися від відвідування району.