ua en ru

У США на концерті виконавця хіп-хопу постраждало 90 людей

У США на концерті виконавця хіп-хопу постраждало 90 людей Фото: американська поліція (facebook.com/PoliceStateUSA)

50 із них були неповнолітніми і були госпіталізовані через інтоксикацію організму

У Сполучених Штатах Америки під час концерту виконавця хіп-хопу Chance the Rapper у місті Хартфорд (штат Коннектикут) було госпіталізовано 90 людей. Про це з посиланням на місцеву владу повідомляє Associated Press.

Зазначено, що концерт музиканта проходив у концертному залі Xfinity Theatre. Співрозмовники агентства розповіли, що багато було госпіталізовано через надмірне вживання спиртних напоїв. За даними поліції, 50 із них були неповнолітніми і були госпіталізовані через інтоксикацію організму.

За даними правоохоронних органів, на концерті були присутні підлітки і молоді люди трохи старше 20 років. Як доповіли в поліції, на концерті була тиснява і надмірне вживання спиртних напоїв. Правоохоронці також розповіли, що пацієнтів було так багато, що деяких постраждалих довелося відвезти в лікарні за межами Хартфорда.

Повідомляється, що всього на концерт прийшли близько 21 тис. осіб. Крім Chance the Rapper на сцені виступали репери Kyle, PnB Rock і ANoyd.

Як відомо, під псевдонімом Chance the Rapper виступає виконавець Чанселор Джонатан Беннетт. У 2017 році журнал Time включив його до списку 100 найвпливовіших людей світу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в столиці Сенегалу Дакарі в результаті тисняви й обвалення стіни на стадіоні після футбольного матчу загинуло щонайменше 8 людей, ще 49 отримали серйозні травми.