ua en ru

Срна пропустить останній матч сезону проти "Динамо"

Срна пропустить останній матч сезону проти "Динамо" Фото: Хорват отримав травму

Капітан "Шахтаря" отримав травму і проходить медичні процедури

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна не зіграє в матчі 31 туру української Премьур-ліги (УПЛ) проти київського "Динамо". Про це повідомляє телеканал "Футбол 1".

Хорват отримав травму і днями консультувався з приводу своїх ушкоджень у Мюнхені. Найімовірніше, він уже взагалі не вийде на поле до кінця сезону.

Очікується, що в матчі з "Динамо" місце Срни в стартовому складі займе Богдан Бутко, який відзначився голом у останньому матчі проти "Олімпіка". Після матчу з київським клубом "гірникам" доведеться зіграти з "Олександрією".

В рамках УПЛ сезону 2016/17 "Динамо" і "Шахтар" повинні зіграти чотири матчі. Попередні два закінчилися перемогою "горяков", один - нічиєю. Останній матч "Шахтаря" проти "Динамо" відбудеться в п'ятницю, 26 травня, о 19:30. РБК-Україна проведе трансляцію поєдинку.

Нагадаємо, також донецький "Шахтар" став володарем Кубка України сезону 2016/17, обігравши у фінальному поєдинку київське "Динамо" з рахунком 1:0. "Гірники" в 11 разів у своїй історії вибороли Кубок України і наздогнали за цим показником київський клуб.