ua en ru

Срна: В Лізі Європи для мене нема фаворитів

Срна: В Лізі Європи для мене нема фаворитів Фото: Даріо Срна

Хорват вірить в себе та свою команду

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна розповів про останні важливі події у своїй кар'єрі. Про це повідомляє канал "Футбол 1".

"Я вірю в долю. Вважаю, не випадково провів рекордний матч. Вірив, що заб'ю пенальті. Але скажу, що у мене не було в голові рекорду, коли я підходив до «точки» —думав тільки про те, щоб команда вийшла у півфінал. Містер сказав, що треба просто обіграти "Брагу". Він сказав, що вони любить грати в атакуючий футбол, і не буде грати від оборони, тому що не вміє цього робити". - сказав Срна.

"Коли приходив, президент обіцяв зробити хорошу команду, зі своїм гарним стадіоном, інфраструктурою. Він людина, яка любить футбол. Але я скажу, що ні один рекорд не вічний. Для мене в першу чергу важливий результат команди, а не рекорд. Мій пріоритет —виграти чемпіонат України в Донецьку перед своїми вболівальниками. Вірю, що будемо святкувати на "Донбас Арені" перед своїми вболівальниками. Я буду жити цією мрією", - продовжив хорват.

"У Лізі Європи для мене немає фаворитів. Я вірю в "Шахтар". Не боюся ні "Севілью", ні "Ліверпуль", ні "Вільярреал". Якщо ми покажемо свою гру – можемо обіграти будь-якого суперника. "Севілья" —хороша команда. У них сильний тренер, видно малюнок гри. Коноплянка – дуже хороший футболіст. Він знає "Шахтар" і, напевно, дасть інформацію тренеру про нас. Він грає в «Севільї» іншу роль, не таку як в "Дніпрі". Але він дуже сильний гравець. У багатьох матчах він кращий у складі "Севільї", з "Реалом" він здорово відіграв", - додав капітан.

Нагадаємо, перший матч "Шахтар" зіграє проти "Севільї" у Львові вже 28 квітня.