ua en ru

Середня вартість угод M&A у світі в IV кварталі 2011 р. знизилася на 25%, - Ernst & Young

Середня вартість угод M&A у світі в IV кварталі 2011 р. знизилася на 25%, досягнувши свого мінімуму за період з I кварталу 2010 р. Такі дані містяться в огляді ринку угод злиття і поглинання, підготовленому Ernst & Young.
Вартість угод збільшилася в сфері автомобілебудування, ЗМІ, індустрії розваг, гірничодобувної та металургійної промисловості, нафтогазової галузі та електроенергетики. Найбільший же спад у цьому показнику був відзначений в секторі управління активами, банківському секторі, секторі споживчих товарів і телекомунікацій, в кожному з яких скорочення склало не менше 40%.
Огляд ринку M&A (M&A Tracker) складається компанією Ernst & Young у співпраці з Центром досліджень угод злиття і поглинання (M&A Research Centre, MARC) на базі Школи бізнесу ім. Дж. Каса при Лондонському міському університеті. При підготовці огляду використовуються дані з шести джерел (Bloomberg, CapitalIQ, Dealogic, Mergermarket, Thomson і Zephyr) про щоквартальні показники активності на ринку злиттів і поглинань.