ua en ru

Спецслужби РФ готують провокації в Одесі на 2 і 9 травня, - розвідка

Спецслужби РФ готують провокації в Одесі на 2 і 9 травня, - розвідка Фото: розвідка повідомила про підготовку провокацій в Одесі

За даними розвідки, в Одесі очікуються зіткнення на річницю трагедії та День перемоги

Спецслужби Російської Федерації готують провокації в Одесі та області під приводом заходів до річниці трагедії 2 травня 2014 року і Дня перемоги 9 травня. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

"За наявною інформацією, спеціальні служби РФ готують проведення провокаційних заходів антиукраїнської спрямованості на території Одеської області під приводом святкування річниці пам'яті жертв подій в Одесі у 2014 році (2 травня) і Дня перемоги (9 травня)", - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, в Одесі очікується провокація сутичок між протестувальниками та патріотично налаштованими активістами, а також співробітниками правоохоронних органів.

"Події в проросійських ЗМІ будуть висвітлюватися як загострення міжнаціонального конфлікту на півдні України", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 25 квітня та окремі заходи РФ ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики планують провести постановочну відеозйомку бойового зіткнення з "української ДРГ".