ua en ru

Бойовики планують провести постановочну відеозйомку бойового зіткнення з "українською ДРГ"

Бойовики планують провести постановочну відеозйомку бойового зіткнення з "українською ДРГ" Фото: АТО на Донбасі

Вказані дії пов’язані із підривом автомобіля ОБСЄ на Донбасі 

Бойовики планують провести постановочну відеозйомку бойового зіткнення з "українською диверсійно-розвідувальною групою" на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції у Facebook.

"Українські військові отримали оперативну інформацію щодо планування противником постановки бойового зіткнення за участю, начеб-то, української ДРГ на околицях села Новогригорівка з подальшим відходом "групи" на територію, підконтрольну Збройним силам України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вказані дії пов’язані із підривом автомобіля ОБСЄ на Донбасі та спробами бойовиків перекласти провину за загибель та поранення спостерігачів місії на Збройні сили України.

Російсько-окупаційні війська планують зробити постановочну відеозйомку відходу «української ДРГ» в районі населеного пун...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк заявляв, що відповідальність за загибель члена місії ОБСЄ на Донбасі лежить особисто на президенті Російської Федерації.