ua en ru

Спецпредставник США по Україні відвідає Москву для зустрічі з Сурковим

Спецпредставник США по Україні відвідає Москву для зустрічі з Сурковим Фото: Курт Волкер (flickr.com/cwa.events)

Тіллерсон і Лавров провели зустріч в Манілі

Спецпредставник США по Україні Курт Волкер має намір відвідати Москву (Російська Федерація). Про це заявив держсекретар США Рекс Тіллерсон на зустрічі з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим в Манілі, повідомляє "РИА Новости".

Як повідомляється, розповідаючи про результати зустрічі з Тіллерсоном, Лавров заявив, що держсекретар США підтвердив намір йому Волкера відвідати Москву.

"Рекс Тіллерсон підтвердив, що такий контакт з нашим представником Владиславом Сурковим запланований і відбудеться найближчим часом. Нам буде цікаво, яке уявлення про нинішній стан справ склав американський спеціальний представник", - сказав Лавров.

Нагадаємо, раніше Тіллерсон анонсував зустріч з Лавровим в Манілі (Філіппіни).

"У ці вихідні я буду зустрічатися з міністром закордонних справ Лавровим - на полях зустрічей в Манілі...Я думаю, що ми з міністром закордонних справ Лавровим розуміємо наші ролі. Ми розуміємо наші обов'язки", - заявляв він.

Відзначимо, в Манілі Тіллерсон, зокрема, бере участь у Регіональному форумі АСЕАН, в рамках якого заплановані зустрічі на вищому рівні з представниками країн Східної Азії.