ua en ru

Спецкомісія 1 червня відзвітує в Кабміні про ситуацію на місці пожежі в Броварському районі

Спецкомісія 1 червня відзвітує в Кабміні про ситуацію на місці пожежі в Броварському районі Фото: Степан Кубів

Нацполіція створила слідчо-оперативну групу для виявлення обставин пожежі у будинку для літніх людей під Києвом

Національна поліція України створила слідчо-оперативну групу для виявлення обставин пожежі у будинку для літніх людей під Києвом (с.Літочки), яка 1 червня відзвітує про реальний стан справ. Про це у ході засідання Кабінету міністрів України 30 травня заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Національна поліція України створила слідчо-оперативну групу для виявлення обставин пожежі у с.Літочки...Уже цієї середи комісія має проінформувати Кабінет міністрів України про реальний стан справ у с.Літочки", - заявив Кубів.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пожежа у будинку для літніх людей під Києвом у селі Літочки Броварського району сталася 29 травня о 3:48. На території приватного домоволодіння в двоповерховій будівлі виникла пожежа з подальшим розповсюдженням вогню по всій площі.

За попередньою інформацією, в будинку перебувало 35 осіб. Підрозділами ДСНС врятовано 18 осіб, із яких 5 осіб з опіками різних ступенів важкості госпіталізовано до лікарні.